Aplicacions PDA    Aplicacions WEB
NavGIS

NavGIS, en la seva versió més bàsica, és una aplicació que combina els atributs d’un localitzador i gestor de flotes amb un programa de gestió geogràfica.

NavGIS permet tenir a la pantalla de l’ordinador un mapa base poblat amb objectes geogràfics o mòbils. Un objecte pot ser una carretera, un camp, un llac, un vehicle, una fàbrica, un helicòpter, una granja porcina, un punt d’aigua, un repetidor, un equip de bombers, una estació remota, un tram de riu o canal, un rusc d’abelles, una ruta d’autobús … L’usuari té completa llibertat de definir els objectes que vol veure representats sobre el mapa a un moment determinat. Pot triar si vol veure un en concret o tots els del mateix tipus, o objectes de diferents categories i tipus combinats.

Els objectes poden ser creats manualment a l’ordinador o automàticament, basant-se en dades importades des d’un receptor GPS. Les dades GPS poden provenir d’una unitat directament connectada a l’ordinador o d’un receptor remot a través d’un sistema de comunicacions (GSM-SMS, GPRS, Tetra, PMR, TCP/IP, etc. ).

NavGIS és molt més que un sistema de informació geogràfica tradicional ja que permet l’adquisició de dades i la navegació en temps real, i el seguiment en directe de vehicles o persones de forma remota.

Concebut per aportar la màxima flexibilitat en quant a solucions de gestió geogràfica, NavGIS és igualment eficaç i manejable sobre el terreny que a la oficina.Triskel Telecom SL
c/ Centenari Orquestra Lluïsos, 11 3er-1a
08552 Taradell-Barcelona SPAIN
Tel.: +34 93 812 60 63
Copyright ©2011
Aquesta web i tot el seu contingut és propietat de Triskel Telecom, S.L.