Home > Tecnologia
Què Fem?

Triskel Telecom és on el món de la gestió geogràfica i les telecomunicacions es troben i es fusionen per renéixer com a solucions complertes e integrades. Des de la primera idea fins a la instal·lació final, claus en mà, us guiem i us assessorem a cada pas, adaptant els nostres equips i programaris per encaixar amb les vostres necessitats i la vostra manera de treballar.

Dissenyem tots els sistemes i interfícies per crear un conjunt funcional i eficaç, donant el màxim d’avantatges amb el mínim d’impacte. Oferim sempre un valor afegit elevat a un cost assequible per donar una relació preu/prestacions immillorable.

Treballem per fer possible l’impossible.

Com ho fem?

El nostre grup pluridisciplinari, amb experiència en molts àmbits, ens permet afrontar els problemes més variats i trobar-hi solucions imaginatives però raonades. Experts en electrònica, comunicacions i programació, renovem constantment les tècniques, coneixements i eines per estar a la última de la tecnologia.

En la creació dels nostres equips, fem servir els millors components de fabricants de renom mundial i treballem d’acord amb la normativa de qualitat ISO 9000 per poder garantir-vos uns productes sòlids i fiables.

El nostre programari és desenvolupat íntegrament a Triskel mateix, el que ens dóna control total sobre el producte final, a més de flexibilitat i una ràpida resposta, permetent-nos buscar sempre que sigui fàcil d’utilitzar, compatible i comunicatiu amb altres aplicacions, que satisfaci les necessitats específiques del client i que pugui créixer i adaptar-se amb el temps.

Triskel Telecom SL
c/ Centenari Orquestra Lluïsos, 11 3er-1a
08552 Taradell-Barcelona SPAIN
Tel.: +34 93 812 60 63
Copyright ©2011
Aquesta web i tot el seu contingut és propietat de Triskel Telecom, S.L.